Om Hj Teknik

Historien bag Hj-teknik maskinservice ApS

HJ Teknik maskinservice har eksisterede siden 2011. Før dette var stifteren Henrik jørgensen medejer af en af de førende virksomheder i branchen.

 

I HJ Teknik maskinservice har vi mange års erfaring inden for reparation, service og vedligeholdelse af produktions- og værktøjsmaskiner samt erfaring med projekthåndtering og bygning af specialmaskiner.

 

 

Omkring 2013 opkøbte HJ teknik maskinservice ApS  enkeltmands firmaet "Lauritz-Automatik".

 

Henrik Jørgensen har altid haft en idé om, at den bedste måde at servicere kunden på var ikke kun ved at lave mekaniske repationer som fx. at skifte hovedlejer i en intergral spindel. Effektiviteten ligger også i at kunne løse andre af kundens maskinelle problemmer: dette være sig at kontrollere eller skifte en encouder, ændre plc programmet til kølevandsanlæget, trække nye kabler i energikæde, skifte strøm forsygning samt fejlfinde o.s.v.

 

Dette kunne blive en mulighed i fusionen mellem de to enkeltmandsfirmaer.

 

  

Det gik meget hurtigt op for Henrik Jørgensen og Ronni Lauritz Andresen, at deres kunder blev meget gladere for, at de bare kunne ringe og sige: "Maskinen virker ikke, og vi ved ikke om det er mekanisk, eller om det er på grund af styring eller et muligt elproblem".

 

Der er igennem udvikling og udvidelse af virksomheden sket en stor fleksibilitet.

 

 

Selvfølgelig kan vi i Hj-teknik maskinservice ikke løse alle problemer (men det er tæt på). Derfor har vi i alle år haft nogle rigtig dygtige og kompetenter samarbejdspartnere, som hjælper os dér, hvor vi nogen gange er løbet imod en mur.  Uanset hvordan så får vi  løst opgaven for kunden - dette uden  kunden selv skal sætte en masse igang for at få fuldført opgaven.

Vi kan derfor løse alle opgaver inden for maskinservice, reparation og fremstilling. Læs mere om vores kompetencer her på siden.

 

 

Vores medarbejdere hjælper små og store virksomheder med at holde deres maskiner og produktionsanlæg kørende. Størstedelen af vores kunder er i Danmark, men vi har også flere kunder i udlandet.

HJ-teknik idag består idag af 15 mand 

 

  • 7 dygtige mekaniske teknikere.
  • 2 automatik / el -Teknikere.
  • 2 kontor damer 
  • 2 dygtige smede / ventalationsfolk - som også hjælper ved flytninger og fundament
  • 2 fundament/ betonmand
  • 1 Geometrisk kontrol- og læserudmåler